Una mirada més profunda al Món de l’Ona II Cambrils Youth Sailing Team

Compromís, esforç, sacrifici, unitat i perseverança. Aquests són els valors que comparteixen els vuit regatistes del CNCB i que a partir del 27 de juliol i fins al 3 d’agost participen en la 38a edició de la Copa del Rey que se celebra a Palma de Mallorca.
El Món Cañellas, l’Alberto Guillén, l’Àvaro García, la Míriam Oliva, el Leandre Garcia, la Cristina Garcia, l’Arnau Guillemat i en Marcelo Cairo estan davant del repte més important de la seva actual etapa com a regatistes. Amb edats compreses entre els 18 i els 23 anys compaginen les carreres universtàries amb l’alta competició. Tots ells han disputat diferents campionats d’àmbit nacional i internacional de forma individual però serà la primera vegada que treballaran junts i en un projecte tan ambiciós. Asseguren que l’important és “aprendre del circuit, d’una de les regates més importants del Mediterrani amb esportistes d’alt nivell i saber gestionar el cansament de tantes hores al mar”.

En Món Cañellas explica que el projecte sorgeix al mes de maig, gràcies al suport del seu pare, Ramón Cañellas, armador de l’embarcació. Poc a poc ha anat agafant forma fins a arribar a tenir prop d’una quinzena de patrocinadors i tot un club bolcat amb la presentació de l’equip en un sopar organitzat per aquest dissabte al Barlovento de l’Escola de Vela. Fins a la data de sortida cap a Palma, prevista pel dia 26, tenen al davant llargs dies d’entrenaments, reunions, converses, organització, compromisos amb els diferents mitjans de comunicació i l’objectiu de fer un bon paper però sobretot, “aprendre, aprendre i seguir aprenent de tot el que visquem a Palma”, afirmen.

Tot i que el projecte del Cambrils Youth Sailing Team va néixer fa tres anys és ara i amb aquesta tripulació quan ha agafat la forma necessària per tirar endavant i afrontar un repte tan important com és la Copa del Rey. “Ens agradaria que tota la feina que fem ara tingui continuïtat en altres projectes esportius” expliquen. El Món de l’Ona II participarà a la classe ORC3.

En aquesta edició, més de 130 vaixells inscrits de 25 països diferents en prendran part. Entre les principals novetats, enguany hi haurà una classe íntegrament femenina i un nou sistema de classificació.

Facebook Comments

Deixa un comentari