Els nois i noies d’Andorra naveguen al Club Nàutic Cambrils

La Federació Andorrana de Vela ha tornat a confiar un estiu més en el CNCB per a que un grup de nois i noies s’iniciïn en la vela a Cambrils. I també aprofiten per divertir-se i practicar amb els caiacs, SUPs i la banana.

Es tracta d’un grup de joves d’entre 9 i 13 anys que tenien ganes d’aprendre a navegar, o si més no, de tenir un primer contacte amb la vela i els esports nàutics. El grup, que es troba allotjat a un hotel de Cambrils, des de bon matí comença amb la teoria per després sortir a l’aigua, primer amb Raquero i després, segons el seu nivell, podran atrevir-se amb un Optimist o Làser.

Els nois i noies d’Andorra estaran practicant vela i esports nàutics fins el divendres al migdia gràcies als Campus d’Estiu de Vela que organitza la Federació Andorrana de Vela des de fa diversos anys a Cambrils.

Però aquí no acaba l’activitat. I és que la Federació Andorrana de Vela juntament amb el Club Nàutic Cambrils té programats cada setmana fins al setembre els cursos de vela i estades per a que nois i noies d’Andorra aprenguin a navegar i es diverteixin en un altre context ben diferent al que estan acostumats. D’aquesta manera molts més nois i noies gaudiran del mar de Cambrils en els propers dies.

Facebook Comments

Deixa un comentari