Nuvolositat i sensació de tardor durant el segon cap de setmana d’octubre

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

Divendres tarda al litoral i prelitoral hi haurà núvols baixos a partir del vespre que deixaran el cel molt ennuvolat o puntualment cobert, mentre que la resta de la jornada dominarà el cel serè o poc ennuvolat. És probable algun plugim feble i dispers al sector central del litoral i prelitoral fins a migdia, que acumularà quantitats entre inapreciables i minses. La temperatura mínima rondarà entre 14 i 19 ºC al litoral i a les Terres de l’Ebre mentre que la temperatura màxima oscil·larà entre 24 i 29 ºC. Finalment, la visibilitat serà bona al litoral i prelitoral, tot i que hi haurà alguna boirina a la serralada prelitoral fins a migdia.

Dissabte el cel estarà cobert a tot el territori. Al vespre la nuvolositat minvarà de Sud a Nord. Són probables precipitacions al litoral i prelitoral, i són possibles a la resta del territori i d’intensitat feble.

Diumenge, el cel estarà serè o poc ennuvolat en general, si bé durant la matinada i el matí creuaran alguns núvols. Malgrat això, fins a mig matí i novament a partir del vespre estarà entre mig i molt ennuvolat al litoral i prelitoral. Les temperatures seguiran sense canvis importants.

El vent fins a primera hora del matí de dissabte serà fluix i de direcció variable, bufant entre els 7 i els 9 nusos, canviant de Migjorn a Llevant. Diumenge baixarà a 5 nusos.

Pel que fa a l’estat de la mar, tindrem maror tot el cap de setmana.

 

Facebook Comments

Deixa un comentari