Ricard Castellví es proclama Subcampió d’Espanya U19 de Làser Radial a Múrcia

Premsa Club Nàutic

, -, ¡, Destacats

El regatista del Club Nàutic Cambrils, Ricard Castellí, ha finalitzat segon en categoria U19 i a més, finalitzava 5è a la general al Campionat d’Espanya celebrat a Múrcia. Del CNCB també hi va participar el seu company Sergi Sevil que, en el grup Plata, ha acabat les darreres regates fent un gran treball.

El Campionat d’Espanya de Làser Radial, celebrat del 8 al 12 d’octubre en aigües de La Manga del Mar Menor, estava organitzat per la Federación de Vela de la Región de Murcia, per delegació de la Real Federación Española de Vela. En ell hi van participar un total de 106 regatistes.

En les quatre jornades que va durar el Campionat van disputar 12 proves en total, de les quals Ricard Castellví feia un primer i dos segons. Cada dia va anar escalant posicions fins a acabar dissabte proclamant-se Subcampió U19 després d’una jornada amb condicions meteorològiques favorables, amb vent de component Nord d’entre els 12 i els 15 nusos. Per la seva part, cal destacar que Sergi Sevil feia un 3r i un 5è en les darreres dues proves.

Pep Subirats, tècnic desplaçat a La Manga, destaca “la consistència i dura lluita pel Subcampionat que va mantenir Ricard Castellví amb el regatista balear Melssion Rosselló, remuntant 5 punt a la jornada final. A més, Subirats va posar en relleu l’esforç de millora de Sergi Sevil fins a la dotzena prova”.

D’altra banda, Catalunya va quedar Campiona per Autonomies gràcies a la bona feina dels seus regatistes.

Facebook Comments

Deixa un comentari