Els núvols i la possibilitat de ruixats marquen l’inici del cap de setmana

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

Fins a mig matí del divendres, predomini del cel serè o poc ennuvolat en general. A partir de llavors arribaran bandes de núvols mitjans pel Sud alhora que es formaran algunes nuvolades que deixaran el cel mig ennuvolat, localment molt ennuvolat sobretot a les comarques de la meitat Sud. A partir de mig matí, són probables ruixats dispersos a punts de la meitat Sud i de la resta del terç Oest, i no se’n descarten a la resta del país. En tot cas, seran d’intensitat feble i s’acumularan quantitats minses. La visibilitat serà entre bona i excel·lent. El vent bufarà de component Nord i Est entre fluix i moderat arreu, si bé a punts del litoral i prelitoral central i Sud podrà bufar amb alguns cops forts. A més, de matinada i al final del dia hi haurà estones de vent fluix i de direcció variable a l’interior.

De cara el dissabte, a la matinada la nuvolositat minvarà fins a quedar poc ennuvolat per algunes franges de núvols alts. Tot i això, a partir de migdia tornarà a augmentar de Sud a Nord per l’arribada de bandes de núvols mitjans, alhora que creixeran algunes nuvolades que deixaran el cel mig o localment molt ennuvolat. De matinada el vent bufarà fluix i de direcció variable a l’interior, i de component Nord i Est fluix amb alguns cops moderats al litoral. Amb el pas de les hores s’imposarà el component Sud i Est arreu, d’intensitat entre fluixa i moderada.

Finalment, el diumenge cel entre poc ennuvolat per bandes de núvols alts i mitjans durant tota la jornada. A més, a partir de migdia creixeran algunes nuvolades a zones de muntanya, preferentment del terç Sud on el cel quedarà mig i localment molt ennuvolat. De matinada no es descarta algun ruixat feble, aïllat i minso a qualsevol punt. A banda, al llarg de la tarda són possibles alguns ruixats d’intensitat feble. El vent bufarà de component Est fluix amb cops moderats a l’interior i entre fluix i moderat al litoral.

Facebook Comments

Deixa un comentari