El CNCB torna de la Setmana Catalana de Vela amb importants resultats en Optimist i Làser

Quan els valors de l’esforç, l’aprenentatge i el compromís amb l’esport van de la mà, s’aconsegueixen resultats com els assolits en el marc de la Setmana Catalana de Vela celebrada aquest passat cap de setmana a l’Hospitalet de l’Infant. Així, en Ricard Castellví i en Marcelo Cairo van quedar primer i segon classificat en la general en Làser Radial. Per la seva banda, Cristina Garcia va assolir la 2a en la categoria de noies. En Làser 4.7, Natàlia García aconseguia la 1a posició (u16) mentre que Carla Vallverdú es va enfilar fins a la 3a posició (u18), Ambdues en la categoria de noies.

Quan els Optimist també van aconseguir excel·lents resultats en G2 i G3 ocupant les primeres posicions de la classificació. Tota una experiència per als més petits del CNCB que han pogut tornar a viure de primera mà les sensacions pròpies d’una competició.

A més, des del Club Nàutic Cambrils es vol posar en relleu l’esforç de monitors, tècnics i staff que han fet possible mobilitzar un total de 26 regatistes. Així mateix, es vol fer extensiva el més sincer reconeixement a tots els regatistes del Club que n’han pres part. Gràcies al treball en equip i la feina duta a terme s’han assolit aquests resultats.

Facebook Comments

Deixa un comentari