PERFIL DE Claudia Marcela -directora del Casal de Mar-: “M’encanta treballar la formació amb valors als nens, em donen un feedback molt dinàmic”

Claudia Marcela és l’actual directora del Casal de Mar del CNCB. Tota la història del Casal ha passat per les seves mans i direcció. Nens que van començar al Casal amb poc més de 3 anys, ara formen part de l’equip de regates del Club Nàutic Cambrils. Assegura que, tot i les dosis de paciència i el constant “treball de formiga” que s’ha de fer, li agrada moltíssim la seva feina i el feedback que rep dels nens. Explica amb el somriure als llavis que amb material molt bàsic, sovint reciclat, intenten extreure el màxim resultat possible i sempre amb els valors de respecte, treball en equip i complicitat amb la resta de nens com a premissa principal.
10 anys després de l’inici del projecte, la Claudia -que va estudiar per ser professora d’educació física i de lleure a Argentina- sosté que la proximitat, atenció i complicitat cap als nens segueix sent la prioritat setmana a setmana. “Cal que juguin i s’ho passin bé, però també que aprenguin coses”. Tot i que admet que se sent molt compromesa amb el projecte i li agrada que les coses vagin com les havia pensat, sosté que caldrà seguir treballant per crear una oferta atractiva en tots els àmbits i seguir despertant el somriure i l’interès dels infants durant les setmanes d’estiu que estan al CNCB.

Facebook Comments

Deixa un comentari