PERFIL DE: Denisa Stan, estudiant de periodisme en pràctiques “M’agrada la proximitat que dóna la feina de comunicació amb la gent”

La Denisa forma part de l’equip de comunicació del Club Nàutic Cambrils com a estudiant en pràctiques des de l’última setmana de juny. Estarà fins a finals del mes d’agost. 2 mesos en els quals l’activitat al CNCB és molt intensa i ella mateixa ho ha pogut comprovar.

Amb 21 anys i finalitzant el grau de Periodisme a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, va triar el CNCB per proximitat, ja que viu a Cambrils. “El curs anterior vaig estar vivint a Tallin, Estònia, fent un Erasmus. Una experiència que recomano per tot allò que aprens. Però tenia ganes de tornar a Cambrils i de poder treballar-hi. Abans d’entrar al Club Nàutic Cambrils tenia una idea ben diferent del seu funcionament i m’ha sorprès per a bé”.

La Denisa té empenta, és resolutiva, s’interessa per conèixer el sector en el qual està immersa ara mateix, té la ment oberta i no fa judicis. Qualitats que l’acompanyaran per a ser una bona comunicadora. No hi ha cap dia que hagi posat mala cara a una tasca que se li hagi demanat fer. Al contrari, es mostra alegre i sempre somriu.

És habitual veure-la diversos cops al dia anant a l’Escola de Vela a fotografiar els nois i noies que estan fent els cursos de l’estiu o el Casal de Mar. Agraeix el tracte rebut i sobretot “valoro el fet de poder realitzar tasques de responsabilitat com redactar notícies, entrevistar regatistes o fer fotos i penjar-les a la xarxa”, tot sota la supervisió dels responsables de l’àrea de comunicació.

A la Denisa li encanta fer esport i divertir-se amb els amics, assegura que li cau el sostre de casa a sobre. Confessa que la seva passió és el seu gos Jacky, amb el que seguirà gaudint encara més quan acabi les seves pràctiques al Club Nàutic Cambrils. Desitgem que la Denisa tingui un futur en el qual es pugui dedicar allò que més li agrada, a nosaltres ens ha ajudat molt amb el dia a dia. Sorts i encerts, Deni!

Facebook Comments

Deixa un comentari