El sol i el bon clima marquen l’últim cap de setmana d’agost

Avui divendres cel serè o poc ennuvolat amb alguns núvols alts i prims al matí i amb alguns intervals de núvols baixos a punts del prelitoral central fins a mig matí. El vent serà fluix i de direcció variable al litoral fins a mig matí i de nou al final del dia. La resta del dia bufarà fluix amb cops moderats i de component Sud i Est.

El dissabte el cel es mantindrà serè fins a migdia. Amb tot, a la tarda creixeran nuvolades i hi haurà intervals de núvols baixos al litoral que localment deixaran el cel molt ennuvolat. Vent fluix i variable al litoral central i de matinada, vent fluix de component Sud al litoral Nord. La resta del dia el vent bufarà de component Sud, inicialment fluix amb cops moderats.

Finalment, el diumenge el cel també es mantindrà serè o poc ennuvolat en general pel pas de bandes de núvols alts i prims. Al principi i final del dia, hi haurà intervals de núvols baixos al litoral i prelitoral. El vent també es mantindrà fluix i variable al llarg del dia. Finalment, el vent bufarà de component Sud i Est a la meitat Est i de component Sud a la resta del territori. Inicialment fluix amb cops moderats.

Facebook Comments

Deixa un comentari