PERFIL DE: Fernando Cendra, delegat de Pesca del CNCB “L’objectiu a assolir és seguir dinamitzant la secció i trobar-te amb la gent que estima el mar”

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

Fernando Cendra és el delegat de Pesca de l’actual Junta Directiva del CNCB. Amb 42 anys és el responsable de canalitzar les expectatives dels socis a l’actual equip directiu, crear esdeveniments i consolidar la funció social i lúdica de l’àrea al Club.

Cendra, de caràcter amable i rialler però amb fermesa a l’hora de dirigir els projectes de la seva àrea, comença la seva relació amb el món del mar amb 5 anys i acompanyat del seu pare. Tot i haver gaudit de múltiples experiències en el món de la vela i dels esports nàutics, finalment es decanta per la pesca.” És l’experiència de conèixer el mar a fons, l’entorn marí, les seves espècies i ajudar també a conscienciar en el dany que, sense voler, fem a l’ecologia marina que tan danyada està”, sosté. A més, afegeix que “la pesca és gaudir de la natura en tots els seus sentits”.

Fernando Cendra assegura també que gràcies a la feina que fan les empreses xàrter que treballen el Club, s’ha dinamitzat l’oferta i se segueix mantenint la seva activitat de forma sostinguda al llarg de l’any. Amb tot, Cendra detalla també que la pesca és una activitat solitària, ja que tothom té el seu secret per aconseguir la millor peça.

Sempre pendent del mòvil i amunt i avall, el full de ruta de la Secció de Pesca passa per seguir dinamitzant l’àrea i convertir-la en punt de trobada de tota la gent que estima el mar. Cendra afirma també que la disminució de captura de diferents espècies, com el bonítol, obliga també a modificar i actualitzar els actuals concursos i les seves bases.

La Secció de Pesca del CNCB compta amb uns 40 vaixells actualment. De fet i gràcies a aquesta flota, el delegat de Pesca sosté també que l’objectiu és treballar en els 4 concursos anuals que actualment té el Club, incrementar la participació d’embarcacions sempre que sigui possible i potenciar encara més l’actual relació amb els clubs veïns com Salou, Tarragona i L’Hospitalet de l’Infant, entre d’altres.

Facebook Comments

Deixa un comentari