El Saló Social del CNCB es queda petit per acollir la segona edició de l’exposició ‘Del Caribe al Mediterráneo’

El Saló Social del CNCB es va quedar petit el passat divendres a la tarda per acollir la inauguració de la segona edició de l’exposició ‘Del Caribe al Mediterráneo‘. La mostra, que es podrà veure fins al pròxim 18 de novembre, dóna continuïtat a la primera edició celebrada fa uns mesos amb la finalitat de potenciar les relacions artístiques i culturals entre la República Dominicana i Cambrils. En aquesta edició s’exposen obres d’Iris Pérez, Miguel Gómez, José Ramón Medina, Freddy Javier, José Sejo, Queralt OsorioAgustín Vázquez, Chema Pueyo entre d’altres.

Durant l’acte, l’organització va fer entrega de diferents obres; una al Casal de la Gent Gran de Cambrils i l’altre a l’Associació de l’Alzheimer del municipi del Baix Camp. A més, l’organització de l’exposició també va voler entregar diferents certificats a tots els pintors que han fet possible aquesta exposició.

El president del CNCBRamon Vallverdú, va assegurar que, més enllà de la Secció Esportiva, el Club segueix tenint una especial sensibilitat per tots els temes culturals de manera que, tots aquells que ho vulguin, tenen les portes obertes del Club Nàutic Cambrils per mostrar el seu talent. En l’àmbit institucional també hi va assistir Helene Arceline, regidora de Benestar Social.

El Colegio de Artistas Plásticos DominicanosCODAP, vol agrair al Consolat General de la República Dominicana a Barcelona el seu suport a l’art dominicà. Així mateix, es vol fer extensiu aquest agraïment al CNCB i els artistes cambrilencs per la seva entrega, dedicació i esforç que fan possible aquests intercanvis culturals.

Facebook Comments

Deixa un comentari