PERFIL DE: Manel Morell, soci del CNCB “Ningú es podia imaginar que el CNCB arribaria a ser el que és i representa a dia d’avui”

Un dels socis que millor pot representar i explicar les més de cinc dècades del CNCB és el soci Manel Morell. De 75 anys, amant de la música clàssica i de les biografies assegura que “ningú es podia imaginar que el Club arribaria a ser i representar el que significa avui dia”. Tot i així, Morell assegura que també que és important que “el diàleg i el consens tornin a marcar el full de ruta del Club” en les pròximes setmanes. Sota el símil de la gastronomia, assegura que cada element que conforma un plat suma, aporta, enriqueix i que l’important és arribar a aquest punt. “Ens podem fer mal si no apostem pel diàleg de nou”, adverteix.

Amb veu forta, personalitat consolidada i amant de la ironia en cada frase, Manel Morell simbolitza bona part de la història del Cambrils, el canvi de ser un petit poble mariner al municipi que és avui, la seva gastronomia i la mateixa evolució del CNCB al llarg del temps. Afirma que el Club ha fet un canvi radical en els últims anys per a bé. “De no haver-hi res al que hi ha avui dia és un canvi molt important”. Assegura que totes i cadascuna de les juntes directives han aportat al Club, l’han fet créixer. A tots, els reconèix el valor de posar-se a dirigir un projecte així i les ganes de continuar creixent i aportant al Club.

Entre els projectes que li agradaria veure al Club, detalla que un dels que li despertaria el millor somriure és una oferta hostalera i gastronòmica de primer nivell i que, al mateix temps, recuperés algunes de les receptes clàssiques de Cambrils. “Cal apostar pels serveis i oferir noves opcions als socis”.

Facebook Comments

Deixa un comentari