PERFIL DE: Manuela Rodríguez, marinera del CNCB “El que més gaudeixo de la meva feina és que tots els dies siguin diferents”

La Manuela Rodríguez, amb només 17 anys, és la marinera més jove que tenim al Club Nàutic Cambrils. Dintre dels seus plans mai havia estat treballar en el món de la nàutica, però ella és el clar exemple de que no sempre coneixem el que de veritat ens aficiona.

Un mes enrere la Manuela va arribar al Club amb l’objectiu de dur a terme les pràctiques per a convalidar una assignatura en el seu últim any de Batxillerat Humanístic. Amb la seva constància i fent les coses bé, no va tardar gens en formar part del personal del CNCB durant l’estiu. De fet, la seva feina li agrada tant que es planteja compaginar els estudis amb la feina de marineria.

Amb un somriure d’extrem a extrem, durant el dia la Manuela recorre les instal·lacions del CNCB amb la bici per ajudar a amarrar embarcacions, posar gasolina, moure vaixells i oferir el que necessitin als nostres socis i usuaris. Assegura que al Club tots els dies són diferents i què el que més li agrada de la seva feina és que no té temps per avorrir-se. I per si no en tinguéssim prou, fora del treball li encanta fer esport, concretament la natació és un dels seus hobbies més grans. A banda de també, gaudir dels seus amics i divertir-se.

Si veus una marinera irradiant felicitat pels pantalans del Club, de ben segur que és la Manuela!

Facebook Comments

Deixa un comentari