19a posició per a la tripulació del Món de l’Ona II Youth Sailing Team a la Copa del Rey

La tripulació del Món de l’Ona II Youth Sailing Team ha acabat en 19a posició a la 38a edició de la Copa del Rey celebrada a Palma de Mallorca del 27 de juliol al 3 d’agost. Després de sis jornades i un total d’11 regates, la tripulació del CNCB torna a casa amb la sensació d’haver fet “un gran aprenentatge en molts pocs dies”. Un dels membres de la tripulació, Món Cañellas, assegura que han estat “dies de competició molt durs, de treball en equip i on tots els membres de l’equip han posat la seva millor versió per fer un bon paper”. “Ara toca descansar, agafar forces de nou i posar en pràctica tot el que hem après en les noves regates i reptes que tindrem a partir del setembre”, assegura Cañellas.

Tot i que van arribar a finalitzar en 4a posició a la general poc després de l’inici de la competició, les darreres jornades els han situat finalment a la 19a posició.

Món Cañellas juntament amb l’Alberto Guillén, l’Álvaro García, la Miriam Oliva, el Leandre Garcia, la Cristina Garcia, l’Arnau Guillemat i el Marcelo Cairo han estat els integrants del Món de l’Ona II Youth Sailing Team i que han participat en la categoria ORC3.

Fras i González, satisfetes després de la seva participació al Campionat del Món a Polònia

Alicia Fras i la Maria González han participat el Campionat del Món a Polònia. La tripulació del Club Nàutic Cambrils estava competint en la classe de 29er celebrat la setmana passada a Gdynia. Van ser 6 jornades, durant les quals es van poder realitzar 7 proves molt exigents. Finalment Fras i González s’han posicionat 5s femenines, resultant 37s de la general.

Facebook Comments

Deixa un comentari