PERFIL DE: Xavi Fernández “La il·lusió que ens ha transmès la gent ens dóna molta força”

Xavi Fernández està a pocs dies d’afrontar el repte més important de la seva vida en l’àmbit professional, que és ser el màxim responsable del restaurant del Club Nàutic Cambrils. Amb 44 anys, prepara la reobertura de l’espai gastronòmic del Club ple d’il·lusió, ganes i l’experiència obtinguda en els espais anteriors on ha treballat.
Es defineix com una persona sincera, estricta, amb bon caràcter i obert a escoltar sempre noves propostes i suggeriments. Amant de la bona feina, ha preparat una proposta renovada pel restaurant basada amb dos menús – Nàutic i Delta-, la carta i una acurada selecció de tapes. Completaran la seva oferta gastronòmica els tradicionals arrossos, calderetes i un llarg assortiment de postres casolans.
Marcat per la influència de xefs com Santi SantaMaria o Martín Berasategui és un defensor de la cuina tradicional però amb una picadeta d’ull a la cuina moderna. Fernández, que farà una aposta fèrria pel producte de proximitat i Km 0, vol treballar amb producte fresc i de qualitat del territori.
Tot i que mira amb certa distància tots els talents televisius sobre el món de la cuina, sosté que ha servit perquè la professió estigui valorada. “S’ha pujat un esglaó i si fa uns anys la cuina francesa era la que dominava el món, ara és l’espanyola”, assegura.

L’obertura al públic del nou restaurant del CNCB està prevista pel pròxim dia 13 a la nit i desitja que Cambrils el rebi amb la mateixa il·lusió i ganes que ell té en aquesta nova aventura a la capital gastronòmica de la Costa Daurada i amb xefs reconeguts a nivell internacional.

A partir d’ara, tot un lluitador acompanyat de 7 persones més portaran les cuines del Club Nàutic Cambrils.

Facebook Comments

Deixa un comentari