El Club posa en marxa un procés de selecció per a la gestió del Restaurant i el Bar Barlovento

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

El Club Nàutic Cambrils amb la voluntat de donar un pas més enllà en els serveis de Restauració del Club posa en marxa un procés de selecció per tal d’adjudicar la gestió de les dues unitats de restauració de la nostra entitat: el Restaurant del Club Nàutic Cambrils i el Bar Barlovento.

Per aquest motiu a partir del 25 de gener es podrà passar per les oficines del Club a inscriure’s i recollir la documentació amb els requisits i condicions mínimes per a poder optar al procés.

Un comitè d’avaluació de membres del Club serà l’encarregat de decidir quin és el projecte que millor compleix els requisits de l’entitat. En aquest sentit cal destacar que el Club Nàutic Cambrils ha fet una àmplia enquesta entre els seus socis per conèixer quines eren les seves inquietuds i necessitats entorn als serveis i qualitat que han d’oferir, tan el Restaurant com el Bar Barlovento. Les seves opinions, que han estat moltes ja que l’enquesta ha comptat amb una excel•lent resposta, s’han tingut molt en compte alhora d’elaborar la documentació del procés de selecció.

Els inscrits tindran de temps fins el proper 7 de febrer a les 18:00hores per presentar els seus projectes i finalment el dia 11 de febrer es donarà a conèixer els adjudicataris de l’operació del Restaurant i del Barlovento.

Facebook Comments

Deixa un comentari