Plena activitat a la Base Nàutica del CNCB a la platja del Regueral

El Club Nàutic Cambrils té en marxa un estiu més la seva Base Nàutica amb una àmplia oferta d’activitats aquàtiques tots els dies de la setmana a peu de platja, com caiac, banana, SUP i Big SUP. En paral·lel continuen obertes les inscripcions per al Casal de Mar i els cursos d’estiu que mantindran l’activitat fins al setembre.

Al llarg de les primeres setmanes de funcionament, centenars de persones han realitzat ja activitats a laBase Nàutica  del CNCB instal·lada a la platja del Regueral, a tocar del vial del Club Nàutic Cambrils. Els usuaris han practicat tot tipus d’esports aquàtics com el Caiac (de dues i tres persones), el Windsurf o el Paddle Surf, sense oblidar la diversió i adrenalina de la Banana. A més, enguany continua oferint el Big SUP, que suposa una de les millors opcions per gaudir en grup amb una capacitat per a set persones.

Algunes de les activitats, com és el cas del Windsurf o SUP es poden realitzar també amb l’acompanyament d’un instructor especialitzat, en cas que sigui necessari. Per cap de les activitats calen coneixements previs, la Base Nàutica del Club Nàutic Cambrils esta oberta tots els dies de la setmana de 10h a 18:30h. A més, A més, es posen a disposició dels usuaris abonaments de 5 i 10 activitats de SUP, Caiac i Banana, que es poden adquirir a les mateixes instal·lacions de la Base.

En paral·lel, es manté la intensa activitat al Club amb el Casal de Mar i els cursos d’estiu. Cada dia, els infants que participen al Casal realitzen tallers i esports per descobrir el món nàutic. El Casal del CNCB per infants de 4 a 7 anys té lloc de dilluns a divendres de 9h a 14h, oferint també servei de menjador. Les inscripcions es mantenen obertes tot l’estiu i hi ha possibilitat de fer-hi estades d’una o més setmanes.

Per altar banda, es realitzen també les tradicionals estades nàutiques per viure la versió més divertida del mar realitzant vela, caiac, banana o SUP. Activitats pensades per a grups d’entre 8 i 16 anys , en horari de matí i amb opció de servei de menjador.

Els cursos de l’estiu de vela lleugera i windsurf per a infants a partir de set anys i adults també omplen d’activitat el Club. Aquestes activitats poden realitzar-se al llarg d’una setmana completa en horari de matí o tarda, o bé, en dividint-ho en dos caps de setmana. A més, el CNCB ofereix cursos de creuer a partir dels 16 anys, tant per iniciar-se en aquesta pràctica com per perfeccionar els coneixements previs. En aquest cas, el curs pot realitzar-se al llarg d’una setmana completa o dividir-lo també en dos caps de setmana.

Totes les activitats s’allargaran fins al mes de  setembre i els horaris i disponibilitat poden consultar-se al web del CNCB o contactant amb les nostres oficines.

Les inscripcions ja es poden fer a la nostra web.

Facebook Comments

Deixa un comentari