Pòdium per als regatistes del Club Nàutic Cambrils a la 3a regata Cambrils Costa Daurada

El CNCB celebrava el cap de setmana del 15 i 16 de juliol la competició, que reunia a regatistes d’Optimist i Ilca de diversos clubs de la zona.

La 3a regata Cambrils Costa Daurada començava dissabte al matí amb totes les flotes a l’aigua. Va ser una jornada amb molt bones condicions meteorològiques que va permetre celebrar tres proves als Optimist de Grup A i Grup B i quatre proves als Ilca 6. Diumenge, amb unes condicions semblants al dia anterior, els regatistes més joves van poder disputar dues proves mentre que els Ilca en feien tres.

A quarts de cinc de la tarda es celebrava l’entrega de premis. Damià Galcerà, del CNCB, era el vencedor d’Optimist Grup B i Martina Graus, companya d’equip, quedava segona.

En Grup A, Oriol Pujol va ser el primer, Martín Mejía segon i Javier Megía tercer. Tots tres regatistes del CNCB.

En Ilca 6 Ricard Castellví, també del CNCB, s’enduia la primera posició, seguit de Max Urquizu, del Club Nàutic Salou i de Miguel Cairo, també de Salou, i que ha finalitzat tercer.

La propera cita serà per als Optimists, que viatjaran Alacant per disputar el Trofeo Rodolfo Tomás del Club Náutico de Jávea, els dies 19 i 20 d’agost.

Facebook Comments

Deixa un comentari