Visita a l’empresa Solé Diesel, dedicada a la fabricació de motors, grups electrògens marins, hèlixs i accessoris

En la seva aposta per oferir activitats interessants per als socis i sòcies, el Club Nàutic Cambrils organitzava el passat dijous 6 de juliol una sortida molt atractiva per als amants de la navegació, una visita a la fàbrica Solé Diesel, ubicada a Martorell. Solé Diesel és una empresa consolidada en la fabricació de motors, grups electrògens marins, hèlixs i accessoris.

La jornada començava a les 12h amb la visita a les instal·lacions de la companyia de la mà de la família Solé. El grup visitant va poder conèixer tot el procés de fabricació i distribució i peculiaritats dels seus productes.

Solé Diesel, empresa que pertany a la família Solé, socis del Club Nàutic Cambrils des de fa 26 anys, s’ha diferenciat al mercat per la seva filosofia de tracte personalitzat envers els clients, adaptant els seus motors, generadors i accessoris als requisits d’aquests, oferint el millor assessorament i buscant les millors alternatives a les seves necessitats, ja sigui per a embarcacions d’esbarjo o d’ús professional. Es tracta d’una empresa centenària, que va ser fundada el 1912 per Enrique Solé Jorba com un taller de construcció i reparació de carros i carruatges.

Tot seguit el grup va anar a dinar per finalitzar la jornada.

Podeu veure totes les fotos al nostre àlbum de FLICKR

Facebook Comments

Deixa un comentari