La processó de la Mare de Déu del Carme, aquest dissabte 20 de juliol

Cambrils celebra la festivitat de la Mare de Déu del Carme, patrona dels pescadors, aquest dissabte 20 de juliol, per tal de facilitar la participació dels pescadors. La jornada s’iniciarà a les 9 del matí amb una sardinada popular a la Llotja de la Confraria.

Ja a la tarda, a les 6 de la tarda es farà la missa i a les 7 de la tarda el repic de campanes anunciarà la sortida de la Mare de Déu de l’Església de Sant Pere. Aquest és un dels moments més esperats, així com la tradicional processó de la Mare de Déu pels carrers del Port i pel mar. El recorregut fins a arribar a la Confraria serà pel carrer Miquel Planas, plaça del Pòsit, carrer Pescadors, passeig Miramar i Moll de Ponent, on la Verge pujarà a una de les embarcacions i s’iniciarà la processó per mar i l’ofrena de flors.

La processó comptarà amb la participació de l’Associació Vogadors Vent d’Estrop, la confraria de la Mare de Déu del Carme, la Banda Agrupació Musical L’Emburgada del Perelló, autoritats, Pubilles i Hereu de Cambrils i totes aquelles famílies que es vesteixen amb el tradicional vestit de mariners.

Facebook Comments

Deixa un comentari