El CNCB acull la XVII edició Regata Vent de Dalt

El Club Nàutic Cambrils va tornar a organitzar aquest cap de setmana la XII Regata Vent de Dalt de creuers, que va reunir una desena d’embarcacions disposades a gaudir de la travessia. El Salao Tu, de Manuel López, del Club Nàutic Salou, va ser el guanyador de la competició.

Es realitzava el tradicional recorregut de 67 milles nàutiques  que va de Cambrils a la Plataforma Casablanca, Far Cap Tortosa i tornada a Cambrils.

La sortida es va fer passats 5 minuts de les sis de la tarda de divendres. Una regata emocionant pel fet que es van viure diverses condicions meteorològiques que van fer esforçar-se a patrons i tripulants, posant les seves habilitats i experiència al descobert. Amb vent de Llevant fins a la plataforma, encalmada allà, un altre cop vent i més encalmada al far.

Finalment, les dues primeres embarcacions en tornar van ser Bonadventure i Món de l’Ona II, totes dues del Club Nàutic Cambrils. Ho feien a les 12:02 i a les 12:10 del dissabte respectivament. Amb tot, per temps compensats, la guanyadora de la regata va ser Salao Tu, de Manuel López, del Club Nàutic Salou.

Cal destacar l’esforç de l’única embarcació de la categoria solitari, també del Club Nàutic Cambrils, el Lady Axpe de Javier Bilbao, que arribava a dos quarts de cinc de la tarda, completant així el recorregut.

El mateix dissabte a la nit els participants i acompanyants van gaudir d’un sopar al Restaurant del Club on es va fer el lliurament de Trofeus. En representació de la Federació Catalana de Vela va assistir Javier Garrido, membre de la Junta Directiva.

La competició, de creuers i puntuable pel Campionat de Catalunya de Solitaris, A2, està organitzada per delegació de la Federació Catalana de Vela i amb la col·laboració de l’Associació Vent de Dalt.

Facebook Comments

Deixa un comentari