Tot a punt per l’exhibició del final dels cursos d’estiu

Els nois i noies que han fet activitats nàutiques amb nosaltres aquest estiu viuran un bon final de temporada aquest dissabte 29 d’agost.

Des del Club Nàutic Cambrils agraïm la confiança de tots aquells nois i noies que han confiat en nosaltres tot i la situació actual que vivim. Potser va ser una aposta incerta en un primer moment, però sabem que hi hem posat totes les eines necessàries per fer-los sentir segurs, seguint tots els protocols de neteja i seguretat. Però en definitiva el que volíem era que aprenguessin o milloressin la seva navegació i es divertissin. I així ha estat.

Com cada any, no volem renunciar a celebrar el final dels cursos. Una jornada que serveix com a trobada dels/les alumnes, monitors/es i els vostres acompanyants per viure la navegació durant el matí. En aquesta jornada els/les alumnes tindran l’oportunitat de mostrar als vostres familiars allò après, mentre que ells/es podran aprofitar per pujar en una embarcació col·lectiva, caiac o SUP i gaudir dels esports nàutics.

L’exhibició es celebrarà el dissabte 29 d’agost començant a les deu amb la benvinguda als participants i, tot seguit, ens prepararem per sortir a l’aigua. Cap a les 12, quan acabi, donarem un petit detall. A més, des de l’Escola de Vela es presentarà el programa de cursos i entrenaments de l’equip de regates per aquells/es que estiguin interessats en seguir practicant vela la resta de l’any amb nosaltres.

Facebook Comments

Deixa un comentari