El Yachting Festival de Cannes programat pel setembre anuncia la seva cancel·lació

El certamen francès, que estava programat del 7 al 13 de setembre, tenia preparat un protocol de seguretat sanitària molt exigent. No obstant això, aquest dilluns l’organització de la sala, Reed Exhibitions, va anunciar la cancel·lació de l’edició.

El prefecte dels Alps Marítims, qui pren la decisió en última instància, va decidir no concedir el permís per celebrar el saló nàutic, segons va explicar l’organització en un comunicat.

El saló de Cannes subratlla que el protocol elaborat comptava amb les mesures sanitàries adoptades per l’associació comercial de la indústria firal i aprovades pel ministeri francès de Sanitat.

L’11 d’agost, el govern francès va prohibir tots els esdeveniments de més de 5.000 persones fins al 30 d’octubre, a causa del creixent nombre de contagis que pateix el país. El saló nàutic va sol·licitar llavors ser una excepció, argumentant el protocol sanitari esbossat que garantia la seguretat dels visitants. Finalment el prefecte dels Alps Marítims va decidir no concedir l’autorització per celebrar l’esdeveniment davant l’evolució negativa de la pandèmia.

Facebook Comments

Deixa un comentari