Quatre regatistes del Club Nàutic Cambrils participen al Campionat d’Espanya d’Optimist

El Monte Real Club de Yates de Baiona (Galicia) acull aquesta setmana el Campionat d’Espanya d’Optimist. Es tracta de la cita més important de la vela infantil nacional, amb la participació de 150 nois i noies provinents d’una desena de comunitats autònomes. Les dues primeres jornades es van dedicar a inscripcions i mesuraments, mentre que les primeres proves arrencaven aquest dimecres 31 i es completaran amb les previstes fins dissabte 3 d’abril.

Els regatistes d’Optimist del Club Nàutic Cambrils que hi prenen part són Joan Domingo, Joan Fargas, Miguel Garcia i Iker Múgica. Tots ells, seleccionats per la Federació Catalana de Vela per participar al Campionat amb la Selecció Catalana. És la primera vegada des de l’any 2013 que fins a quatre regatistes del CNCB es classifiquen per participar en un Campionat nacional amb la Selecció Catalana d’Optimist.

Malauradament la primera jornada va quedar en blanc, ja que el vent no va agafar prou intensitat i els 150 participants van tornar a terra sense poder inaugurar el marcador després de passar vàries hores a l’aigua.

Cal remarcar també que Lucia Gascón, regatista d’Ilca 6, participa des d’aquest dijous a la Copa d’Espanya d’Ilca 6, que es celebra a Pollença (Mallorca) fins diumenge 4 d’abril.

Facebook Comments

Deixa un comentari