Finalitza amb èxit la sisena edició de l’Easter Camp

El Club Nàutic Cambrils tancava aquest dimecres 31 de març l’Easter Camp, l’entrenament de preparació per als campionats previstos fins Sant Joan per a les classes d’Optimist i ILCA.

Han estat cinc intenses jornades que han permès gaudir de la vela a un total de 70 regatistes de diversos clubs catalans. En la seva sisena edició, l’Easter Camp del CNCB s’ha consolidat ja com un punt de trobada imprescindible per als esportistes durant la Setmana Santa.

L’activitat arrencava el passat dissabte 27 de març i cada jornada ha comptat amb reunions tècniques amb els entrenadors i diverses regates en forma d’entrenament. Durant la darrera jornada, celebrada aquest dimecres, ha tingut lloc una competició final. En l’edició de 2021 s’ha comptat amb la participació del meteoròleg Enric Agud i s’ha fet una sessió d’entrenament amb l’empresa Tiburon Crossfit Cambrils. A més, els participants han pogut gaudir de les xerrades tècniques de Kiko Igual, entrenador nacional d’Optimist, i Pacs  Quiñonero, jutge internacional. Tots dos han fet també el seguiment a mar dels esportistes.

Pel que fa a la meteorologia, el vent ha estat favorable quatre de les cinc jornades, permetent regates amb vents de component sud i est alternats, entre 4 i 10 nusos. 

Des de l’organització de l’Easter Camp, tanquen aquesta edició satisfets amb el seu desenvolupament i resultats. L’equip tècnic ha vetllat en tot moment per la seguretat dels participants a terra i a l’aigua amb el compliment de les mesures restrictives arran de la situació generada per la pandèmia de Covid19. Tot i les limitacions, s’ha treballat a fons per fer d’aquest entrenament un esdeveniment beneficiós i productiu per a tots els seus participants.

Podeu veure totes les fotos al nostre àlbum de FLICKR

Facebook Comments

Deixa un comentari