Quatre regatistes del CNCB pugen al pòdium del Campionat de Catalunya d’Optimist G1 i G2

Joan Domingo es proclama Campió de Catalunya Sub13 masculí de G1 i Daniel Pérez, Campió de Catalunya Sub16 masculí de G2. També han pujat al pòdium Joan Fargas com a 3r Sub16 masculí en G1 i Martina Garcia com a 3a Sub11 femenina en G2.

El Club Nàutic Cambrils ha organitzat i acollit el Campionat de Catalunya d’Optimist G1 i G2 al llarg dels darrers dos caps de setmana, per delegació de la Federació Catalana de Vela. La competició ha reunit més de 170 regatistes de 15 clubs catalans i un equip tècnic de 35 persones. En representació del Club Nàutic Cambrils, un total de 22 regatistes han participat en la competició.

El Club s’ha esforçat en el compliment de totes les mesures necessàries per garantir que regatistes i acompanyants poguessin gaudir de les activitats amb seguretat. El Campionat ha estat un èxit, especialment aquest segon cap de setmana en què la meteorologia ha permès gaudir de la vela i celebrar dues proves en la jornada de dissabte i tres més al llarg de diumenge. Durant el primer cap de setmana de la competició, la falta de vent només va permetre realitzar una prova en la jornada de diumenge, tot i els esforços del comitè de regates.

L’entrega de premis, celebrada aquest diumenge a la tarda, ha comptat amb la presència de Camí Mendoza, Alcaldessa de Cambrils; Joan Plana, Delegat Territorial d’Esports de la Generalitat de Catalunya; Xavier Torres, President de la Federació Catalana de Vela; Ramon Vallverdú, President del Club Nàutic Cambrils; Albert Martínez, gerent d’Audi Vilamòbil; Natàlia Pleguezuelos, Regidora de Joventut i Esports de l’Ajuntament de Cambrils; Marta Borràs, Regidora de Projecció Exterior i Turisme i Susana Cebamanos, capitana de flota d’Optimist del Club Nàutic Cambrils. En total, s’han repartit 31 trofeus i medalles.

Un cop realitzada l’entrega de premis, va tenir lloc la presentació de la Selecció Catalana d’Optimist, formada per 19 regatistes de tot Catalunya que participaran a la Copa d’Espanya d’Optimist 2021. La competició tindrà lloc al Club Náutico Hondarribia del 29 d’abril al 2 de maig. Els regatistes del  Club Nàutic Cambrils que han estat seleccionats són Joan Domingo Joan Fargas, Miguel Garcia i Iker Múgica.

Des del Club Nàutic Cambrils s’agraeix l’esforç de tots aquells que han fet possible el Campionat i es felicita a tots els participants pels bons resultats, tant a l’aigua com a terra.

Podeu accedir a imatges de l’esdeveniment al nostre àlbum de Flickr:

IMG-20210418-WA0020
Facebook Comments

Deixa un comentari