Recta final per a la reobertura del Restaurant del CNCB

El restaurant del CNCB obrirà les seves portes al maig, segons les previsions de l’empresa adjudicatària del servei. Aquests dies s’estan ultimant detalls i deixant-ho tot a punt per la reobertura de portes de l’establiment amb força, ara sota la direcció de l’empresa cambrilenca Fremergy.

A principis d’aquest 2021 arrencaven els treballs d’adequació dels espais del restaurant amb la reforma i sanejament de les terrasses, així com el condicionament de la sala, la cuina i la reparació d’algunes peces del mobiliari. Així mateix, s’han canviat la cuina, els tendals, el mobiliari interior i exterior, el sistema informàtic i la il·luminació. Algunes de les peces necessàries per completar els espais arribaran a finals del mes d’abril. En paral·lel, l’equip del restaurant està treballant a fons la proposta gastronòmica del nou espai, una cuina centrada en el producte de qualitat i proximitat.

La voluntat de Fremergy és poder engegar l’activitat al mes de maig, oferint un servei complet, en funció de les restriccions horàries i d’aforament, garantint el compliment de totes les mesures higièniques i de seguretat.

Facebook Comments

Deixa un comentari