Els regatistes del CNCB en diferents campionats internacionals

Alicia Fras i Maria González tornen de la seva participació al Campionat Europeu de 29er celebrat al llac de Garda, a Itàlia, molt satisfetes. Les regatistes del Club Nàutic Cambrils van entrar al grup d’or, del qual van quedar 5s femenines i 49s de la general. Per a la tripulació Fras- González aquesta és la seva última regata juntes, tancant així un cicle ple d’èxits esportius.

D’altra banda, Lluís Fargas també va finalitzar dissabte passat la seva participació al Campionat Juvenil del Món de Làser 4.7. a Kingston, Canadà, molt satisfet, després de quedar 22è. El regatista del Club Nàutic Cambrils hi va competir fins el passat dissabte 24 d’agost. En la modalitat masculina hi van prendre part 122 regatistes de 33 països, que van celebrar un total d’11 proves.

Per a Lluís Fargas aquest ha estat el seu segon mundial després de la seva participació l’any passat al que es va celebrar a Polònia. A més, Fargas estarà aquesta setmana juntament amb Sergi Sevil i Ricard Castellví al BISC en una concentració de la Federación Española de Vela.

Marcelo Cairo acabava aquest passat dimarts la seva participació al Campionat Europeu Juvenil de Làser Standard, que s’ha celebrat a Dziwnow, Polònia. El regatista del CNCB finalitzava 13è europeu i 15è en la general, després d’11 proves. segons Cairo, ha estat un Campionat llarg on ha premiat la regularitat a causa precisament de les condicions irregulars del vent, predominant els mitjos. Ara, Cairo té la mirada fixada en el Mundial que es celebra a Croàcia a l’octubre.

Finalment, les germanes Carla i Marta Munté són al Japó. Concretament a Enoshima, competint a les Sailing World Series amb 35 tripulacions femenines més. Van començar diumenge passat i acabaran aquest dissabte. Actualment les regatistes del Club Nàutic Cambrils van 17s.

Facebook Comments

Deixa un comentari