Secció infantil. Els germans Klein

El Nizar, la Ginane i el Safir Klein Atri són tres germans de Cambrils que cada estiu s’apunten als cursos de vela i estades nàutiques del Club Nàutic Cambrils. Tots tres van començar pel Casal de Mar als 4 anys. Ara, amb 15, 12 i 10, gaudeixen de la nàutica cada matí.

Nizar Klein

Ja són uns quants anys que participo a les activitats de Vela a l’estiu al Club Nàutic Cambrils. Cada any tinc moltes ganes de tornar-hi per retrobar els companys antics i fer noves amistats. Cada any amb més ganes d’aprendre i millorar.

Ginane Klein

Anar al Club Nàutic Cambrils em dóna la possibilitat de conèixer gent de procedència diferent i de molts països. A la vegada, s’aprèn a navegar en un lloc tan bonic com el port de Cambrils.

Safir Klein

La meva primera experiència va ser al Casal de Mar. Ara ja fa uns anys que vaig començar a fer vela i en el futur m’agradaria poder tenir el títol de Capità de Iot per portar un vaixell molt gran jo sol.

Facebook Comments

Deixa un comentari