Secció Infantil. Iker Múgica Piñol

El nostre regatista d’Optimist Iker Múgica Piñol ens ha volgut explicar aquesta setmana com va iniciar-se en la vela i perquè n’és un apassionat!

Em dic Iker Múgica Piñol, tinc quasi 11 anys i sóc regatista del Club Nàutic Cambrils des de que tenia 6 anys. Quan tenia 5 anys vaig anar al Casal de mar i vaig veure com altres nens portaven un vaixell sols i jo els hi vaig dir als meus pares que jo també volia portar un vaixell, o sigui l’Optimist.

Recordo el meu primer Campionat de Catalunya G3 a El Masnou, només tenia 7 anys, crec que era el més petit, m’ho vaig passar molt bé, vaig navegar 12h en 2 dies i a més va guanyar un company del CNCB.

A les regates de Tarragona i Cambrils em vaig emportar el premi de regatista més jove.

Altres records dels meus inicis són una regata G3 a Torredembarra on va començar un temps molt dur i vam haver de tornar a port amb una sola prova que havia guanyat jo. Tornava content perquè sabia que m’emportava el trofeu.

La temporada passada és la que més recordo perquè vaig ser subcampió de Catalunya de G3 i els 3 del pòdium érem de Cambrils, el Joan D, el Gonzalo i jo. Després vam anar als Campionats de Catalunya per equips, jo anava amb G1, van ser a Vilassar de Mar, i en una última regata molt emocionant, perquè vaig fer un interior que vaig passar d’últim a quart, vam guanyar la 3a posició i a més els companys de G2 van guanyar la 1a.

L’any passat també és important per mi, perquè vaig estrenar un Optimist.

Els meus monitors, l’Uri i el Leandre sempre han estat amb mi, des de que vaig començar al club, això fa que confiï molt en ells i em fan sentir segur.

Aquesta temporada estic 1r del rànquing de Catalunya G2, vaig guanyar al Garraf i a Sant Feliu.

També m’ho he passat molt bé a les 2 regates Internacionals de Palamós i de València.

Ara estic entrenant molt per poder guanyar el Campionat de Catalunya de G2.

Facebook Comments

Deixa un comentari