Les sortides amb raquero i caiac centren les activitats del Marina Day del CNCB el 8 de juny

Premsa Club Nàutic

, -, ¡, Destacats, Port

El dissabte 8 de juny de 2019 torna la Festa dels Ports Esportius. Aquesta edició se centrarà en conscienciar al ciutadà en la reducció de l’ús del plàstic amb activitats gratuïtes per a tota la familia. El CNCB participarà en aquesta cinquena edició del Marina Day amb diferents sortides en raquero i caiac al llarg del matí i la tarda. Per garantir el bon funcionament i dinàmica, caldrà reservar plaça.

 

El Marina Day vol acostar el ciutadà al mar i als ports ja que les seves instal·lacions estan obertes a tothom i ja no fa falta tenir un vaixell per a gaudir de la seva àmplia oferta lúdic-esportiva. Durant la passada edició, la iniciativa de la ACPET va tenir molt bon acolliment i es van sumar molts ports de la resta de la geografia espanyola com Balears, València, Andalusia, Galícia o el País Basc.

 

Anota-ho a l’agenda i vine a gaudir de tota una experiència al CNCB. A més, podràs informar-te de totes les activitats del Casal de Mar d’enguany així com dels diferents titulacions de l’Acadèmia Nàutica

Facebook Comments

Deixa un comentari