Suma d’esforços per apropar la vela a les persones amb discapacitat 

 

L’equip Club Nàutic Cambrils- Club Esportiu Alba de Reus va participar aquest passat dissabte al Campionat de Catalunya Special Olympics organitzat pel Club Nàutic de Blanes. L’equip, format enguany, no podia estrenar-se millor en la competició i després d’una jornada amb unes duríssimes condicions de vent, amb ratxes de més de 20 nusos amb forta onada, tornava a terra en segona posició.

 

En el Campionat de Catalunya Special Olympics, que compta amb el suport de la Federació Catalana de Vela i la Federació ACELL, hi han pres part 6 tripulacions de tot Catalunya.

 

La tripulació del Club Nàutic Cambrils està formada per sis regatistes i navega amb raquero. Després de l’experiència ha vist recompensat el treball de mesos d’esforç i d’aprenentatge. L’equip del CNCB de vela accessible és possible gràcies a la col·laboració amb la Fundació Cruyff, la Fundació Obra Social La Caixa i el Club Esportiu Alba de Reus. Un projecte que ha agafat embranzida i que vol tenir continuïtat en un futur. És per això que els seus regatistes reprendran els entrenaments al setembre i ja preparen una regata al novembre al CNCB.

Extensa participació a l’Open Day de la Fundació Cruyff

Precisament divendres passat el Club Nàutic Cambrils va participar un any més a l’Open Day de la Fundació Cruyff. A les instal·lacions de la platja de la Mar Bella de Barcelona, amb més de 700 nens i nenes, el CNCB hi va portar el simulador d’Optimist per a que tots aquells que volguessin, poguessin viure les sensacions de navegar en Optimist. Una jornada molt especial en la qual tots els assistents gaudeixen de  la diversió de l’esport.

Facebook Comments

Deixa un comentari