Temps inestable i de fred el cap de setmana

Dissabte de matinada la nuvolositat minvarà fins a quedar el cel serè o poc ennuvolat, amb núvols més compactes al litoral sud. A partir de migdia arribaran bandes de núvols alts que circularan de nord a sud i, a partir del vespre, també alguns núvols mitjans.

La temperatura mínima baixarà lleugerament i la màxima pujarà lleugerament al litoral i al prelitoral, mentre que a la resta serà similar.

La visibilitat serà entre bona i excel·lent en general.

De matinada i de nou al final del dia el vent bufarà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral feble a la costa. Durant les hores centrals de la jornada s’imposarà el vent de component est amb ratxes màximes de 13 nusos.  

Diumenge de matinada minvaran els núvols alts i mitjans. A partir de primera hora del matí el cel quedarà serè o poc ennuvolat en general, si bé es formaran núvols al litoral i prelitoral central.

A partir de migdia s’esperen ruixats dispersos a punts del litoral i prelitoral central, més extensos i intensos a partir del vespre al sector central del litoral i prelitoral. Seran d’intensitat entre feble i moderada, i és possible que vagin localment acompanyats de tempesta. S’acumularan quantitats entre minses i poc abundants.

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa, mentre que la màxima quedarà similar o lleugerament més alta.

Pel que fa a l’estat de la mar tindrem maror i forta maror tot el cap de setmana.

Cal dir que amb l’entrada de la borrasca Blas a Catalunya, el Club Nàutic Cambrils ha reforçat l’equip de Marineria aquests dies i tots ells estan molt pendents de les embarcacions i instal·lacions, assegurant les amarres i protegint tot allò que es pugui veure afectat.

Facebook Comments

Deixa un comentari