Torna la competició amb més història del CNCB, la regata Los Roques-Gran Premi Protego

El Club Nàutic Cambrils, per delegació de la Federació Catalana de Vela, celebrarà els dies 26 i 27 d’octubre la 43a edició de la regata Los Roques-Gran Premi Protego, que enguany serà a més Campionat de Catalunya RI-Trofeu Ranc de la classe creuer.

Los Roques és la competició amb més història del CNCB i una de les més antigues de la classe creuer de Catalunya. Una regata que aplega els millors competidors en creuer de la zona i que fa gaudir les tripulacions participants amb 2 recorreguts ben diferents.

La regata s’iniciarà dissabte a les 10:30h amb el registre de participants i l’esmorzar, per a les  12h donar el senyal de la primera prova, la travessa fins el Far de Tortosa. Diumenge la jornada s’iniciarà a les 11h amb un recorregut Sobrevent/Sotavent des del Club Nàutic Cambrils.

A l’arribada, cap a les 5 de la tarda, hi haurà fideus rossos per a les tripulacions i tot seguit es realitzarà l’entrega de premis.

Els drets d’inscripció seran de 20€ per tripulant, 15€ per als socis del Club Nàutic Cambrils. Les embarcacions participants, tindran amarrament gratuït una setmana abans i una setmana després de la celebració de la regata.

Les bases i inscripcions ja estan disponibles a la web del Club.

http://clubnauticcambrils.sailti.com/ca/default/races/race/text/xliii-regata-roques-gran-premi-protego-campionat-catalunya-ri-ca

Facebook Comments

Deixa un comentari