Torna el concurs de Pesca Interclubs

El dissabte 25 de setembre serà la primera cita d’aquest concurs que, com és habitual, s’organitza i es celebra entre els Clubs Nàutics de Cambrils, Salou i Tarragona en tres caps de setmana diferents. Seran ja nou les edicions que porta a les seves esquenes aquest esdeveniment pesquer.

El Club Nàutic Cambrils encetarà aquesta edició amb la primera jornada. El 9 d’octubre serà el torn del Real Club Nàutic de Tarragona i la Interclubs finalitzarà el 30 d’octubre a Salou.

Per totes les proves ja estan obertes les inscripcions. La participació queda oberta a tots els vaixells adequats per aquest tipus de pesca amb port base a Catalunya, dins del marc del torneig Interclubs Costa Daurada.

Les zones de pesca seran les aigües interiors catalanes compreses entre el Port de Calafat i fins al Port de Torredembarra. En cap cas es pot sobrepassar la distància de 12 milles de la costa.

La competició s’iniciarà a les 9h i l’hora d’arribada límit serà a les 14h. Després de pesatge, es celebrarà un dinar per a tots els participants al Barlovento. I finalment es farà l’entrega de premis i un sorteig de regals.

Els clubs organitzadors posaran a disposició dels vaixells participants amarrador gratuït durant la celebració de la jornada del torneig tant un dia abans, com el següent.

L’equip mínim per embarcació serà de 2 persones. Tots els participants hauran de tenir la llicència corresponent de pesca marítima.

El preu de la inscripció de cada patró i participant és de 20€/persona. Les persones no participants amb les embarcacions però que també gaudiran del dinar de germanor i entrega de premis abonaran la quantitat de 20€.

Tindran premi el primer, el segon i tercer classificat, així com la peça major de cada mànega del campionat.

Al final de la lliga, s’atorgarà un únic premi de Campió Absolut, a la embarcació participant que hagi obtingut el major nombre de punts durant les tres mànegues.

Les inscripcions ja es poden fer en el següent enllaç.

Facebook Comments

Deixa un comentari