El CNCB continua amb els projectes de millora de les instal·lacions després d’una temporada d’estiu molt positiva

El Club Nàutic Cambrils tanca la temporada d’estiu fent un balanç molt positiu de totes les activitats que s’han pogut dur a terme. Aquest estiu de 2021, el Club ha reprès pràcticament el ritme habitual després de l’aturada de la passada temporada degut a la situació generada per la pandèmia.

En els darrers mesos hem implantat nous protocols de revisió diària de les instal·lacions i això ens permet verificar dos cops al dia tots els treballs de neteja i manteniment realitzats. En aquest sentit, cada matí es netegen a fons els pantalans i es porta a terme la desinfecció de l’aigua del port. En els mesos de més activitat hem doblat també els torns de neteja de banys i dutxes. Així mateix, hem incrementat la vigilància de les instal·lacions per millorar la seguretat dels socis i usuaris del port. El Club ha viscut un estiu de molta activitat en el qual s’ha pogut gaudir de nous equipaments i serveis millorats arran de les obres executades el passat hivern com l’edifici de marineria i els lavabos de Llevant. A més, s’ha pogut disposar de serveis com el nou Restaurant o la Base Nàutica, que han reprès l’activitat.

Per altra banda l’activitat social s’ha pogut recuperar també en bona mesura. El Sopar Social que va reunir un nodrit grup de socis i sòcies va ser el millor colofó per la temporada d’estiu després que l’any passat no fos possible celebrar-lo per seguretat.

El CNCB ha estat escenari també d’esdeveniments esportius i de jornades importantíssimes com la travessia solidària ‘Connecta’t per l’ELA’ que, de la mà del grup de nedadors i nedadores Malats d’Aigua, va aconseguir que es recaptessin prop de 7.000 euros per la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls. Des d’aquí, el CNCB vol agrair un cop més la implicació de tothom que va contribuir a que la jornada solidària fos un veritable èxit que ens deixa imatges i sensacions per al record. Tot l’equip del CNCB ha treballat intensament per garantir el compliment de la normativa vigent i la màxima seguretat en tots els esdeveniments. Ara es treballa ja en les activitats previstes pels propers mesos.

Amb l’inici del nou curs, i després de l’aturada habitual dels mesos d’estiu, es reprendran projectes pendents al CNCB. Entre ells el nou edifici del Barlovento i Escola de Vela, que comptarà amb espais exclusius per als socis, els treballs per modificar l’entrada del varador i l’ampliació de la dàrsena esportiva.  Les obres suposaran una millora integral de l’espai i serveis als usuaris, a més de renovar la fisonomia del Club Nàutic.

Facebook Comments

Deixa un comentari