Tot a punt per a l’Easter Camp, que dobla el número de participants de la darrera edició

El Club Nàutic Cambrils acull a partir d’aquest cap de setmana i fins al 31 de març l’Easter Camp, l’entrenament de preparació per als campionats previstos fins Sant Joan per a les classes d’Optimist i ILCA. Seran cinc jornades que ja s’han convertit en un clàssic per Setmana Santa entre els clubs de la costa catalana. Aquest any comptarà amb més de 70 participants, gairebé el doble que el 2019, quan es va celebrar per última vegada a causa de la seva anul·lació forçosa l’any passat per la situació generada per la pandèmia.

Durant l’Easter Camp l’activitat arrenca al matí amb reunions amb els entrenadors, després es programen diverses regates en forma d’entrenament i l’últim dia s’aprofita per fer competició. Aquest any, el meteoròleg Enric Agud participarà en la primera jornada de l’entrenament, la sessió de el segon dia anirà a càrrec de l’empresa Tiburon Crossfit Cambrils, mentre que durant el dilluns i el dimarts Pax Quiñonero, jutge internacional i Kiko Igual, entrenador nacional d’Optimist, faran el seguiment a mar i impartiran les xerrades tècniques.

Aquesta serà ja la sisena edició de l’Easter Camp al CNCB, un entrenament obert a tots els clubs de Catalunya i amb l’atractiu de ser un campus on poder intercanviar metodologies i conèixer altres regatistes en un ambient més distès que el de les competicions.

Facebook Comments

Deixa un comentari