Últim cap de setmana d’estiu irregular

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

A partir de mitja tarda de divendres s’esperen ruixats al terç sud. Seran febles i localment aniran acompanyats de fang. Deixaran acumulacions entre minses i poc abundants.

La matinada de dissabte s’esperen precipitacions en forma xàfec a punts del litoral i prelitoral, sobretot a la meitat sud, i no es descarten a la resta del país. A partir del matí se n’esperen a qualsevol punt, sobretot a la meitat est, al litoral i al prelitoral. Al final del dia la precipitació tendirà a minvar.

El diumenge de matinada, i de nou a partir del vespre, la nuvolositat minvarà en conjunt fins a deixar el cel poc ennuvolat. Al centre del dia la nuvolositat augmentarà en conjunt fins a deixar el cel molt ennuvolat o cobert. A partir del final del matí s’espera precipitació que creuarà d’Oest a Est del territori durant la tarda. Serà d’intensitat feble o moderada i puntualment anirà acompanyada de tempesta. Deixaran acumulacions entre minses i poc abundants. Visibilitat regular o dolenta fins al migdia.

La temperatura mínima oscil·larà entre els 17 i els 22ºC al litoral.

El dissabte bufarà vent moderat de component sud, amb velocitats de 11 nusos al matí, per anar baixant a la tarda. Diumenge poc vent al matí i fort a la tarda, arribant als 12 nusos de velocitat i ratxes de 16.

Pel que fa a l’estat de la mar, tindrem maror tot el cap de setmana.

Facebook Comments

Deixa un comentari