L’art dominicà i cambrilenc s’exposa al CNCB amb la mostra “Del Caribe al Mediterráneo”

L’exposició col·lectiva de pintors dominicans i cambrilencs “Del Caribe al Mediterráneo” arriba al CNCB a partir del dilluns 30 de setembre. Aquest és un projecte comú amb nou artistes plàstics dominicans i tres cambrilencs de gran trajectòria professional i que va néixer gràcies a un intercanvi cultural anterior. De fet, els artistes tarragonins van exposar les seves obres a República Dominicana l’any 2017 mentre que els artistes plàstics dominicans han exposat la seva obra a la Sala d’exposicions de l’Ajuntament de Tarragona i en el Centre d’Informació Turística durant aquest juliol amb l’objectiu d’estrènyer llaços culturals entre la República Dominicana i Tarragona, així com promoure l’art Llatinoamericà. Aprofitant que les obres ja es troben en la Costa Daurada, l’objectiu d’aquesta proposta és realitzar una exposició col·lectiva al costat d’artistes plàstics cambrilencs i estrènyer nous llaços culturals amb el municipi del Baix Camp.

Entre els participants es troben artistes Willy Pérez, Luis José Aguasvivas Nuñez, Miguel Gómez, Freddy Javier, Iris Pérez, José Ramón Medina, Odalis Lugo, Lizett Mejía, Judith Mora. Finalment, entre els artistes de Cambrils que hi participen destaquen Dolors Castells, Alberto Insa i Laura Alvarez Keller.

La mostra es podrà veure de dilluns a diumenge de 9 a 19h al Saló Social del CNCB. La inauguració oficial està prevista per aquest dilluns dia 30 de setembre a les 19.30h amb l’assistència de diferents autoritats locals i el cònsul Adriano de los Santos.

Facebook Comments

Deixa un comentari