Últimes proves per la posada en marxa del nou Travel del CNCB

El nou Travel Club Nàutic Cambrils està ja instal·lat al varador i funcionant. Des de l’arribada de les diferents parts de la infraestructura des d’Itàlia el passat 25 de maig, l’empresa responsable ha treballat a bon ritme per dur a terme el muntatge de la infraestructura a les instal·lacions del CNCB. Tot el procés de muntatge s’ha desenvolupat amb normalitat i actualment s’estan fent les proves de càrrega i funcionament necessàries abans de la seva posada en marxa definitiva per als usuaris.

Així mateix, el personal encarregat del funcionament del Boatlift rebrà formació en el seu ús i manteniment. La previsió de l’empresa responsable és que el procés es completi en els propers dies.

El nou travel té una capacitat de càrrega màxima de 150 tones i compta amb la darrera tecnologia. La seva posada en marxa facilitarà el moviment d’embarcacions de forma més àgil i ràpida dins del Club, al mateix temps que incrementarà la capacitat del CNCB per acollir embarcacions de major tonatge.

Per altra banda, a partir d’aquest divendres 4 de juny l’empresa Semac Yacht Services és la nova operadora del varador del CNCB. Juntament amb el Club, s’encarregarà de la gestió del varador amb l’objectiu de donar millors serveis a socis i industrials, així com professionalitzar els procediments del varador.

Facebook Comments

Deixa un comentari