Cap de setmana de temps variable

Dissabte fins a mig matí el cel estarà serè o poc ennuvolat. A partir de llavors augmentarà la nuvolositat fins a quedar el cel mig ennuvolat en general per bandes de núvols alts i mitjans. A partir del vespre són probables els ruixats a punts de la meitat sud del país. Seran d’intensitat entre feble i moderada i s’acumularan quantitats entre minses i poc abundants de precipitació.

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa, i la màxima baixarà lleugerament.

De matinada i a partir del vespre el vent serà fluix i de direcció variable. La resta de la jornada s’imposarà el vent de component sud fluix amb cops moderats.

Diumenge, fins a mig matí el cel estarà entre mig i molt ennuvolat en general. A partir de llavors hi haurà l’obertura progressiva de clarianes fins a quedar el cel entre poc i mig ennuvolat.

S’esperen ruixats dispersos a qualsevol punt fins al final del matí.

Temperatura mínima lleugerament més alta. Per la seva banda, la màxima serà similar.

Vent fluix i de direcció variable fins a primera hora del matí. A partir de llavors s’imposarà el vent de component sud fluix amb cops moderats.

Pel que fa a l’estat de la mar, el cap de setmana començarà amb marejol i canviarà a maror fins diumenge al vespre, que es tornarà a calmar la situació.

Facebook Comments

Deixa un comentari