Un any d’esforç i adaptació

El Club Nàutic Cambrils tanca un 2020 marcat per la capacitat d’adaptació a la situació generada per la pandèmia. Tot i les restriccions, s’ha treballat intensament per poder mantenir l’activitat al màxim seguint totes les pautes marcades per les autoritats sanitàries. Així doncs, especialment durant en els mesos d’estiu, s’ha fet un esforç per oferir els serveis als usuaris amb la màxima normalitat possible.

Els mesos de març, abril i maig van ser especialment durs per la necessitat d’imposar serveis mínims i el tancament de les instal·lacions però, tot i les dificultats, no s’ha deixat de treballar per avançar. Un exemple n’és l’Acadèmia Nàutica, que lluny d’aturar la seva activitat, s’ha reinventat oferint cursos en línia. Una iniciativa que ha estat tot un èxit i ha permès donar resposta a la gran demanda de formació.

L’alerta sanitària ha obligat a suspendre moltes competicions de vela i pesca, així com d’esdeveniments com la Fira Marítima de la Costa Daurada. Tot i això, els entrenaments han continuat i s’espera reprendre tota l’activitat a mesura que avanci 2021 i la situació ho permeti.

Per altra banda, aquest any ha suposat també la renovació de la bandera blava pel Club. Un guardó internacional que premia la gestió ambiental i la seguretat, les instal·lacions i la prestació òptima dels serveis; així com la informació i educació ambiental.

A més, aquest 2020 acaba amb una molt bona notícia, l’aprovació per part de l’Assemblea de Socis de la compra d’un nou Travel que situarà al Nàutic de Cambrils com un Club de primer nivell. Precisament l’aprovació es va produir en la primera assemblea telemàtica celebrada en la història del Club, un repte tecnològic que va reunir més d’un centenar de socis connectats des de diferents punts del país.

Facebook Comments

Deixa un comentari