Alicia Fras i Maria González, campiones de la Copa d’Espanya de 29er

Les regatistes del Club Nàutic Cambrils, Alicia Fras i María González, van guanyar ahir la Copa d’Espanya en modalitat 29er, que aquest cap de setmana s’ha disputat a la badia de Portmany sota organització del Club Nàutic Sant Antoni. En Musto Skiff, el vencedor ha estat Just Martínez, del CN S’Arenal.

Durant aquesta tercera i última jornada de la Copa d’Espanya, s’han celebrat cinc proves en 29er i tres a Musto Skiff, malgrat que després de la primera el Comitè de Regates va valorar suspendre la competició per les intenses ratxes de vent, que en moments puntuals van arribar a assolir els 30 nusos.

Afortunadament, el vent va afluixar i es va mantenir fort però constant, de manera que es va poder complir amb el programa previst. No obstant això, segons anava transcorrent la jornada, la flota va ser disminuint a conseqüència del cansament i diferents trencaments soferts per les embarcacions. Cal recordar que van participar un total de trenta vaixells.

Les regatistes del CN Cambrils van ser vencedores absolutes i en categoria juvenil, seguides dels canaris Yoel Hernández i Paula Barri (RCN Gran Canària) i els valencians Enrique Urios i Filippo Binetti (RCN València). La primera tripulació sènior van ser els germans García Juan, del CN Santa Eulàlia, que finalment ha quedat en sisena posició de la general. Cal destacar també l’actuació de Marc Barber i Christian Juan (CN Santa Eulàlia), quarts de la general i també en la categoria juvenil.

Facebook Comments

Deixa un comentari