Alicia Fras i María González, campiones de la Copa d’Espanya de 29er

Les regatistes del Club Nàutic Cambrils, Alicia Fras i Maria González es van proclamar aquest cap de setmana campiones de la Copa d’Espanya de 29er, que es va celebrar a Santander.

La regata, organitzada pel Real Club Marítimo de Santander va estar marcada per una alta participació, comptant amb 21 vaixells inscrits, provinents de Catalunya, Balears, Les Canàries, la Comunitat Valenciana i Cantabria.

Des del Club Nàutic Cambrils es valora de forma molt positiva la victòria de les dues regatistes , que després d’haver participat tota la setmana en una concentració d’alt rendiment a Santander organitzada per la Federació Española de Vela, van mostrar un excel·lent nivell que els  hi va permetre fer-se amb la victòria.

El director esportiu del Club Nàutic de Cambrils, Pep Subirats, posa en valor l’esforç  fet per les dues regatistes en els últims temps. Segons explica Subirats “els moments difícils viscuts en alguns campionats en els últims mesos ens van obligar a reflexionar i millorar el  pla de  preparació de les regatistes, que ara ha donat els seus fruits. Estem molt satisfets”, explica.

Les bones condicions meteorològiques van permetre que es completessin el total de 12 proves previstes durant les tres jornades de competició. El títol de la regata va ser pels regatistes del Club Náutico de Gran Canaria, Yoel Hernández y Alejandro Cantero, empatats amb 21 punts amb els seus company de club Andrés Barrio y Bestro Vega, que es van endur la plata.

Les nostres regatistes, Alicia Fras i Maria González, van ser terceres absolutes i primeres en la classificació femenina, i amb quatre victòries parcials van estar a punt de sorprendre a la general a les tripulacions canàries, quedant-se a només dos punts del títol absolut.

La propera cita de les regatistes del CNCB serà la Christmas Race de Palamós el proper mes de desembre.

 

Facebook Comments

Deixa un comentari