Arranca el Campionat d’Espanya de Làser 4.7 Gran Premi Audi Tarracomòbil

Premsa Club Nàutic

, -, ¡, Destacats

L’activitat del CNCB és frenètica aquest matí. Els més de 190 regatistes que participen en el Campionat d’Espanya de Láser 4.7 Gran Premi Audi Tarracomòbil ja han arribat i es preparen per avui a les 13.00h realitzar el primer entrenament abans que demà es doni el tret de sortida a la regata.

Les condicions meteorològiques d’avui són favorables amb 12 nusos de vent de mestral i els primers regatistes ja són a l’aigua. Demà al matí es donarà el tret de sortida a partir de les 11.30h a la regata que finalitzarà aquest divendres.

Estigueu atents al magazine i a les nostres xarxes socials! Cada matí us informarem de quina és l’actualitat de la regata i com evoluciona la mateixa. Alhora us animem a venir a viure en primera persona l’experiència i alhora donar suport als nostres regatistes.
Recordem que al certamen nàutic hi participaran més de 190 regatistes arribats de diferents llocs del territori espanyol (un total d’11 comunitats), però també d’Europa (Suïssa, França , Itàlia) i un regatista de Tailàndia.

Facebook Comments

Deixa un comentari