Batejos per a tots els gustos a la Fira Marítima Costa Daurada

Les activitats nàutiques que s’ofereixen durant els dies de la Fira Marítima Costa Daurada són una excel•lent oportunitat per tenir una presa de contacte amb alguns esports. És una bona manera de conèixer noves activitats, com la nàutica tradicional, la pesca o submarinisme entre d’altres.
Referent al submarinisme destaquem que aquest any, i com a novetat, a banda del bateig tradicional de submarinisme es podrà fer també un bateig d’apnea. L’activitat te un cost de 15 euros i l’organitza l’empresa Glups Diving. Es farà el dissabte 19 de maig a les 16h a la Piscina Municipal i te una durada d’una hora.

Però el programa de la Fira Marítima Costa Daurada inclou una àmplia oferta de batejos. Els dies 19, d’11 a 13h i de 17 a 20h i diumenge 20 de maig de d’11 a 13h, a les Escales Reials, els amants de la vela tradicional tindran l’oportunitat de fer un bateig de Vela Llatina. L’activitat, organitzada per l’Arjau Vela Llatina, és gratuïta, dura 30 minuts i contempla un màxim de 5 persones per sessió.

Un dels altres batejos que es durà a terme és el de Rem. Serà els dies 19 i 20 de maig d’11 a 13.30h i de 17 a 19h, a càrrec de l’associació Vent d’Estrop. És també una activitat gratuïta i es realitzarà a les Escales Reials.

Activitat de l’Estació Nàutica

L’Estació Nàutica de la Costa Daurada també estarà present, com cada any, a la Fira Marítima i oferirà la possibilitat de provar vàries activitats que s’oferten des de l’entitat que aglomera un total de set municipis: Salou, Cambrils, Mont-roig del Camp/Miami-Platja, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla i Deltebre-Riumar. En aquest cas les activitats són de pagament però tenen preus molt atractius durant els dies de la Fira. Speedboat, creuers turístics entre Salou i Cambrils o sortides amb catamarà són algunes de les activitats que es podran provar durant els dies de la Fira.
Es poden consultar totes les activitats al programa de la Fira que hem penjat a la nostre pàgina web http://www.clubnauticcambrils.com/index.php?lang=es

 

Facebook Comments

Deixa un comentari