Mig centenar d’instagramers fotografien Cambrils des del mar

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

Prop de mig centenar d’instagramers van participar ahir diumenge 13 de maig en la cinquena trobada d’instagramers de Cambrils sota el nom d’Instawalk. En aquesta edició els amants de la fotografía i en especial de l’aplicació Instagram, van tenir el mar com a protagonista. I es que el Club Nàutic Cambrils ha participat en la organització de l’esdeveniment oferint la possibilitat de fotografiar el municipi des del mar.

Per aquest motiu els participants, una cinquantena, es van dividir en tres grups i a bord de l’embarcació Verge del Camí van navegar per les immediacions del municipi. Sota el hashtag #firamaritima i #igerscambrils18, els particiapants han publicat més d’un centenar de fotografies.

L’acte s’emmarca dins del programa de la Fira Marítima Costa Daurada que es celebrarà del 17 al 20 de maig. Una selecció de les fotografies que es van fer durant la jornada formaran part de l’exposició Igers que es podrá veure al saló social del Club Nàutic Cambrils del 17 de maig al 24 de juny.

L’organització de la trobada ha anat a càrrec de l’associació Igerscambrils amb el suport de Cambrils Turisme i la col•laboració de Club Nàutic Cambrils, Vermut Miró, Patronat de la Costa Daurada, Diputació de Tarragona, Associació de Restauradors de Cambrils i Xarxa del Port.

Facebook Comments

Deixa un comentari