Bons resultats dels regatistes del Club en les regates del Masnou i Torredembarra

Cap de setmana frenètic i molt productiu pels diferents equips de regates del Club Nàutic Cambrils. Els nostres regatistes han participat al Gran Premi Club Nàutic El Masnou i al Trofeu els Salats de Torredembarra en les seves diferents categories.

Al Gran Premi Club Nàutic Els Masnou hi van participar els regatistes de les classes Laser Radial i Laser 4.7. Es van realitzar un total de 5 proves de les 6 previstes. Dissabte les condicions meteorològiques van ser excel•lents, amb sol i vent de garbí, però diumenge la mala meteo només va permetre realitzar-ne dues.

Pel que fa a la categoria de Làser Radial, Marcelo Cairo va obtenir la primera posició. Max Urquizu i Victor Simo, del CN Vilassar de Mar van completar el podi. Leandre Garcia i Josep Maria Castellví, del Club Nàutic Cambrils van ocupar la 5a i la 24ª posició respectivament.
En quan a la categoria de Làser 4.7 les tres posicions del podi van estar ocupades per regatistes cambrilencs: Ricard Castellví, Sergi Sevil i Nil Subirats. També van fer una bona posició LLuis Fargas que va aconseguir el novè lloc. Completen la classificació, Jesús Gascón, en 17ª posició, Guillem Griñó, 19ª posició, Carla Vallverdú en la 23ª i Teresa Palma en la 34ª.

L’equip d’Optimist també va tenir regata aquest cap de setmana i amb grans resultats, fent podi cambrilenc tan a la categoria G2 com G3. Per la bona majoria dels regatistes, era la primera vegada que participaven en una competició i això encara ho feia més especial. Hi van participar un total de 25 embarcacions acompanyades de quatre entrenadors, Hugo Torres, Pep Nogués, Oriol Oliva i Bea Muro. Les condicions meteorològiques, dissabte poc vent i diumenge massa, van marcar la competició. En la categoria G2 els guanyadors van ser Zsombor Denes, Santiago Alberto i Natalia García i en la categoria G3 van pujar al podi els regatistes del Club Nàutic Cambrils Iker Mújica, Joan Domingo i Ariadna Ferrer.

El director esportiu, Pep Subirats, destaca la feina ben feta i el gran coratge de tots els membres de l’equip de regates i especialment dels seus regatistes que un cop més han demostrat la seva gran professionalitat.