Cap de setmana de treva meteorològica

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

Després d’una setmana marcada pels temporals de pluja i vent sembla que el cap de setmana el temps donarà certa treva. Segons el servei meteorològic de Catalunya aquest divendres tarda es dona per finalitzat l’avís nivell groc per mala meteorologia i la pluja anirà desapareixent poc a poc.

Demà dissabte el cel estarà durant el matí cobert o molt ennuvolat sobretot a la zona de la Costa Daurada i sud del territori. Fins al migdia no es descarta alguna precipitació d’intensitat entre feble i moderada. Al sud del país les pluges podrien ser localment més intenses.

El vent serà de componen Est (llevant) durant tota la jornada de dissabte amb ràfegues d’entre 10 i 12 nusos. Pel que fa a l’estat del mar, dissabte predominarà la maror.

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa, entre 14 i 19 ºC i la màxima serà lleugerament més alta, entre 19 i 24 ºC a la resta del territori.

El temps millora de cara a diumenge. Es preveu cel serè durant tot el dia. Pel que fa al vent, serà menor que dissabte, però de component Nord  i Est, amb ràfegues que no superaran els 6 nusos. L’estat de la mar serà tranquil amb marejol previst per a tota la jornada.

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa. La màxima serà lleugerament més alta.

Facebook Comments

Deixa un comentari