Carla i Marta Munté es pengen el bronze Sub23 del Campionat d’Europa de 49erFX

Les regatistes del Club Nàutic Cambrils Carla i Marta Munté finalitzaven terceres Sub23 aquest diumenge 19 de maig el Campionat d’Europa de 49erFX en aigües de Weymouth (Regne Unit), després d’una setmana de regates.

Amb 57 tripulacions en competició i 17 proves, les germanes Munté aconseguien el preuat bronze en la categoria Sub23, celebrant així tot l’esforç d’una intensa setmana. A més, finalitzaven 39s en la classificació general.

 

L’última jornada de la competició va estar marcada pel cel ennuvolat, lleugers ruixats i poca intensitat del vent, que no va passat dels 7 nusos i canviant de direcció. De fet, els tres últims dies va bufar molt poc el vent, dificultant la celebració de les regates.

Carla i Marta Munté, van demostrar, però, la seva vàlua en condicions adverses i acabaven celebrant una important victòria.

 

Per la seva banda, Ricard Castellví, Lluís Fargas i Sergi Sevil ja són a  Hyères (França), on s’hi celebra el Campionat d’Europa de Làser 4.7. Les proves han començat avui dilluns i s’allargaran fins dissabte.

Facebook Comments

Deixa un comentari